Zebra Technologies виділяє Андроїд напрямок для підприємств

Android має промислові схеми роботи, але він не обертається навколо виробництва своїх власних пристроїв таких, як спеціалізовані механізми і вертикальні додатки.

IOS від Apple є від ведучим на підприємстві ПЗ, але Android не може бути виключений, особливо з невеликою допомогою з боку партнерів зі спеціалізованими пристроями.

Результати Zebra Technologies в третьому кварталі були твердими, але, можливо, найбільший внесок в тому, що їх мобільні обчислювальні пристрої перетворюються в Android з Windows, і це йде добре.

Ці пристрої можуть бути кращою надією для Android для зростання промислового напрямку. Насправді, продажі Zebra її Андроїд-пристроїв виросли.

Андерс Густафссон, генеральний директор Зебра, сказав: "З раннього інвестування в Android, ми продемонстрували високий рівень успіху в операційній системі міграції в мобільних обчисленнях, шляхом зростання продажів Android у вересні на 170% в порівнянні з минулим роком".

Zebra, яка виросла шляхом придбання Motorola Solutions, здійснила продажів $ 916,3 млн і отримала чистий збиток у розмірі $ 29 млн. Продукція компанії варіюється міцними КПК для RFID-браслетів і рідерами для кіосків, сканерами штрих-кодів, а також низкою програмного забезпечення і послуг, що оточують ці механізми.

Обладнання компанії часто використовується в галузі охорони здоров'я, сфері послуг, роздрібної торгівлі, управлінні складом і виробництвом. Наприклад, кишенькові комп'ютери Symbol Zebra для запуску на Windows Embedded, а також Android. MC17, які призначені для персоналізованої покупки в роздрібній торгівлі, також працює на Windows, і Android. Інше обладнання Zebra працює на Android.

Густафссон додав: "В даний час в Android, великі замовники ведуть перехід ОС. Продажі від середніх клієнтів і швидкозростаючого бізнесу являє собою лише 40% від обсягу продажів Android. Також, як ми ростемо в нашому бізнесі в Android, змінюючи суміш продажів у бік структури продажів Windows, ми очікуємо, що Валова Рентабельність всього нашого портфеля Android покращиться ".

Фінансовий директор Зебра Майк Смайлі сказав, що великі угоди стають все більше на Android-основі. "Коли ми дивимося на ці великі угоди, які ми отримуємо за Андроїд, вони дуже схожі на великі угоди, які ми виграли на ОС Windows. Оскільки бізнес зростає в Android, ми очікуємо побачити більше каналів збуту або високий темп зростання бізнесу."

Густафссон заявив, що план для Zebra - отримати більше інструментів для Android в своєму каналі продажів.ж.

Ціль для Zebra - піклуватися про споживачів, виробляючи пристрої, які можуть оптимізувати робочий процес. Традиційно думають, що Ipad та планшети Samsung можуть управляти запасами. Підприємствам, однак, здається, що варто дотримуватися тих же стандартних міцних інструментів, які вони мали раніше.

"Ми, як правило, придивляємося до наших традиційних конкурентів, але ми також бачимо деяких конкурентів в споживчому класі, а також інших - з більш дешевого сегмента або з низькою якістю продукції з Азії, Китаю та Кореї зокрема," сказав Густафссон.

Це великий внесок, що напрямок Андроїд для підприємств може не дотримуватися аналогічних схем Ваших споживчих пристроїв, які підтримує iOS. Як зазначив нещодавно Samsung, вихід Android на сегмент підприємств буде обертатися навколо вертикалі спеціалізованого використання.