Ви уявляєте сучасне житло без телевізора? Телебачення безперечно осіло в наших домівках і диктує свої правила. Ключове правило - телевізор повинен бути там, де його зручно дивитися.


Ось три основні моменти, про які варто пам'ятати при визначенні місця розташування телевізора:


1. Розстановка меблів в кімнаті визначає розташування телевізора. У першу чергу подумайте, з якою саме точки кімнати (або декількох) ви будете його дивитися. Це може бути диван, обідній стіл, робоча зона кухні - але можливі й інші варіанти.


2. Якщо екран буде перебувати на протилежній стіні від вікна, велика ймовірність того, що сонячні промені не дадуть вам бажану картинку при промотрі. Виходом з цієї ситуації можуть стати віконні ролети або щільні штори з ефектом «блекаут».

Подумайте, наскільки ви готові закривати їх щільно щораз, включаючи телевізор. Для тих, у кого розташування буде саме таким, радимо придивитися до штор на електричному карнизі, якими можна управляти з пульта або планшета. Коштує це не так дорого, а подібна опція додасть комфорту і збереже акуратний зовнішній вигляд і самих штор, які від занадто частого механічного впливу можуть швидше забруднитися і втратити первісний вигляд.


3. Повітря повинне вільно циркулювати через вентиляційні отвори телевізора, його не можна накривати тканиною і встановлювати в тісні меблеві ніші.


У відповідності з усіма цими правилами, хочеться, щоб телевізор красиво вписувався в навколишній простір.


Способи розміщення телевізора в інтер'єрі:


1. Телевізор можна заховати за картинами, розсувними панелями, дверима шаф-купе.


2. Для того щоб телевізор краще вписувався в стиль приміщення, його можна обрамити красивим багетом в тому ж стилі що і рами картин в кімнаті.

3. Зараз можна знайти телевізори, які виконують функцію телевізора і дзеркала одночасно. При цьому розмір екрану в дзеркалі може бути різний.

4. Плазмову панель можна вбудувати практично в будь-які меблі.

5. Якщо вам дозволяє стилістика вашого приміщення, поставте телевізор на підлогу, таким чином можна заощадити на кріпленнях і телевізійних тумбочках. До того ж цей незвичайний дизайнерський прийом, дозволить вам проявити свою індивідуальність.

6. При розташуванні телевізора на стіні з'являється багато питань щодо оформлення цієї самої стіни, щоб інтер'єр через неї не здавався порожнім і незавершеним. У цьому випадку можна оформити стіну навколо телевізора або над ним полицями. Поклеїти шпалери різних фактур, таким чином можна візуально змінити розмір приміщення, наприклад, розширити, звузити або витягнути стіну вгору. Можна виділити тільки зону телевізора. Для цього підійдуть контрастні шпалери і панелі, багетна рамка на стіні, груба цегляна кладка або навіть паркетна дошка. Головне, щоб обраний вами прийом добре поєднувався з основною стилістикою кімнати.

7. Телевізор відмінно виглядає в ніші, головне не забувати про те, що розмір ніші не повинен заважати вільній циркуляції повітря біля телевізора, інакше він може перегоріти від перегрівання. Помістивши телевізор на виступі, ви не тільки забезпечуєте йому хорошу вентиляцію, а й можете красиво оформити з боків виступу полками стелажами.

Якщо Ви хочете, щоб перегляд телевізора приносив Вам тільки задоволення, в нашому каталозі товарів Ви знайдете Smart TV приставку Андроїд ТВ Бокс. Дивіться улюблені фільми і шоу в зручний для Вас час!