Отримання контролю над вашим обліковим записом електронної пошти є одним з кращих речей, які ви можете зробити для вашого цифрового життя.

Gmail є одним з найпопулярніших провайдерів безкоштовної пошти і є багато способів, щоб поліпшити ваш досвід. Ось п'ять спроб:

1. Блокування людей

Це нова функція для веб-сайту і Android додатків, які дозволяють блокувати певних відправників. На сайті Gmail вам потрібно відкрити електронну пошту і натиснути перевернутий трикутник у правому верхньому куті повідомлення та виберіть "Заблокувати відправника".

Це корисно для зупинки листів від дратівливих людей і компаній, які не припиняють розсилку по електронній пошті, навіть якщо ви відмовилися від підписки.

2. Використовуйте фільтр

Використовуйте фільтр, щоб розставити пріоритети вашим листам. Для деяких листів, це означає, що поставивши на місце фільтр, який автоматично видаляє його так, що ви не повинні навіть бачити його у вашій поштовій скриньці.

Там також є налаштування для архівації електронної пошти, переслати його або поставити мітку на ньому, так що ви можете знайти його легко.

Фільтр може бути встановлений для конкретного відправника або за ключовим словом. Щоб встановити перевагу одного, відкрийте електронну пошту і натисніть перевернутий трикутник у правому верхньому куті повідомлення та виберіть "Фільтрувати схожі листи". Перший екран дозволяє вибрати, що фільтрувати, а другий про те, що з ним робити.

3. Архівувати все

Якщо ви один з тих людей, хто ненавидить видаляти, а потім використовувати функцію архівації для кожного повідомлення. Це означає, що лист зникає з вашої поштової скриньки, але ви як і раніше можете отримати доступ до нього, використовуючи пошук.

Архівування електронної пошти лише з текстом не займе багато місця, що-небудь з відео і фото буде повільно з'їдати ваші безкоштовні 15 Гбайт пам'яті.

4. Включити Скасувати Відправку

Це дозволяє повертати електронну пошту, яку ви послали випадково. Натисніть на символ передач, виберіть Установки, виберіть "Скасувати Відправку" і натисніть "Включити". Ви можете встановити період скасування (Google рекомендує 30 секунд), а потім збережіть зміни.

5. Використовуйте ярлики

Якщо ви любите все організовувати в папках, то ви можете використовувати мітки з Gmail. Це означає, що ви можете знайти листи легко (хоча пошук, як правило, швидше), і ви можете налаштувати їх на стороні вашої поштової скриньки, так що ви можете побачити їх швидким поглядом.

Для їх створення, перейдіть в меню Налаштування, а потім виберіть "Ярлики" на горизонтальній смузі. Ви можете створювати ярлики і вибирати, щоб приховати їх або робити їх видимими. Якщо ви хочете ранжувати їх, використовуйте номера перед ім'ям, щоб упорядкувати їх.

Не забудьте повернутися і налаштувати фільтри, якщо ви хочете, щоб листи мали певні ярлики автоматично.

А в нашому каталозі товарів Ви можете купити СМАРТ ТВ приставку Android TV BOX, за допомогою якої Ви можете перевіряти свою пошту на великому екрані лежачи на дивані!

Приємних покупок разом з VenSys!