Як вибрати найкращий Android TV Box
На що слід звернути увагу, купуючи Android TV Box

Процесор

Процесор Android TV box визначає швидкість його роботи. Повільний інтерфейс може зіпсувати враження від перегляду нової серії улюбленого серіалу. Найкращий Android TV box - той, в якого найбільший обсяг оперативної пам’яті з 1.5 GHz чотирьохядерним центральним процесором.

Дисплей

Выбирайте Android Smart TV оснащений HDMI 2.0 4K, або який, принаймні, підтримує HD. Також було б плюсом, якби у вашому телевізорі був перемикач високих та низьких частот залежно від використання системи.

Обсяг пам'яті

Зверніть увагу на обсяг пам'яті Android TV box. Хоча деякі Smart TV box дозволяють передавати завантажені файли, проте, в більшості простір для зберігання обмежений. Таким чином, краще придбати Android TV box, який має принаймні 4 ГБ оперативної пам’яті та мінімум 32 ГБ внутрішньої пам’яті. А ще краще, якщо ви можете придбати такий, що підтримує зовнішнє сховище.

Операційна система

Пропонуємо вибрати Android Smart TV з найновішими ОС. Це гарантує, що ваш пристрій зможе підтримувати більшість програм Play Store принаймні протягом наступних кількох років.

Зв'язок

Переконайтеся, що ваш Android TV box підтримує Wi-Fi, а для більш стабільного з'єднання - Ethernet. Крім того, Android TV box повинен мати Bluetooth, щоб ви могли легко передавати файли або підключати аксесуари до свого Android TV box.

Google Play Store

Не всі знають, але деякі Android TV box не підтримують Google Play Store. Це може бути суттєвим для вашого вибору. Тож, зверніть увагу на Android Smart TV, який підтримує Google Play Store, щоб ви могли завантажувати сумісні додатки.