Який вибрати пульт для управління Android Smart TV?

Існує два види бездротових пультів для управління приставкою Android Smart TV Box:

1. Повітряна миша (аеро-миша або гіроскопічний пульт). Вона дає можливість керувати вашою приставкою для телевізора без особливих зусиль. Переміщаючи пульт в просторі, курсор повторює рухи вашої руки. На відміну від звичайної мишки аеро-пульт не потребує робочої поверхні. Гіроскопічний пульт буває двох видів - з клавіатурою і без неї. Найбільш популярною моделлю c клавіатурою є MeLE F10 Deluxe.

2. Універсальний пульт з тачпадом. Він працює за таким же принципом як сенсорна панель ноутбука. Ми водимо пальцем по тачпаду, і в слід за ним рухається курсор. Швидкість руху курсору регульована. Такі маніпулятори бувають одного виду - клавіатура + тачпад. Серед користувачів дуже популярна модель MEASY RC12.

 

Також в каталозі нашого магазину ви знайдете аеро-мишу з вбудованим мікрофоном і роз'ємом для навушників. Наявність цієї опції дозволяє вам користуватися пошуком за допомогою голосових команд, а також дає можливість здійснювати інтернет-дзвінки. До даного класу пультів відноситься Mele F10 Pro. Додатково повітряна миша оснащена акселерометром, що дозволяє управляти нахилами. Це зручно для 3D ігор, в яких можна управляти, наприклад, автомобілем, нахиляючи пульт в різні боки.

                                                                              Вдалого вибору і приємних покупок!