Що таке портативний сканер штрих-коду?
Портативний, або ручний сканер штрих-коду

- це пристрій, який зчитує штрих-код. Більшість портативних сканерів сконструйовані як пістолет з рукояткою та спусковим гачком, від якого потрапляють світлодіодні промені для сканування потрібного коду.

Частіше портативний сканер штрих-коду відомий як мобільний комп'ютер, оскільки він повністю придатний для сканування, читання, редагування та збереження даних штрих-коду. Ці портативні сканери штрих-кодів можуть бути дротовими, бездротовими, 1D, 2D або підключатися до смартфонів і планшетів Android або iOS.

Особливості портативних (ручних) сканерів штрих-кодів


Ручні сканери штрих-коду виконують завдання сканування документів так само, як планшетний сканер, але фізично вони є портативними. вони використовуються для сканування фізичного документа та його електронного перетворення для відображення на комп’ютерах або пристроях, підключених до зберігання, редагування та його передачі.

Портативні сканери штрих-кодів більш популярні через їх розміри і портативність. Ці типи сканерів широко використовуються в цифровому друку документів. А ще ці сканери менш дорогі.

Багато ручних сканерів штрих-кодів доступні з додатковими функціями, такими як визначення, переклад та читання друкованих текстів і збережень, а також передача відсканованих даних на основний комп’ютер або пристрій.


Переваги ручного сканера штрих-коду


Переваги ручного сканера численні. Він дуже легкий і тому зручний у використанні.
Портативний сканер підтримує швидке і точне читання штрих-коду і QR-код. 
Точне та ефективне зчитування пошкодженого штрих-коду.
Точна та швидка ідентифікація міжміського, мобільного телефону.
Ручний сканер здатний розпізнавати повторювані теги/код.
Передача даних у режимі реального часу з передачею мультимедіа через WiFi і Bluetooth.


Портативні сканери штрих-кодів добре підходить для сканування великогабаритних предметів, оскільки, завдяки їм не потрібно піднімати важкі предмети для сканування.
Ручні сканери штрих-кодів ідеально підходить для інвентаризації. для сканування товарів у магазині або на складі, оскільки вони мають малу вагу, їх легко переносити в потрібне місце.
Портативні сканери є менш дорогими, але більш гнучкими у використанні.
Портативні сканери штрих-кодів мають численні переваги як для бізнесу, так і для особистих цілей. Вони покликані полегшити життя тим, хто постійно сканує та надсилає документи. 

У Vensys великий вибір.