Що таке POS-термінал?

POS-термінал (Point Of Sale Terminal) - це електронний інструмент, який застосовується в магазинах роздрібної торгівлі для здійснення платежів картками. POS-термінал приймає та обробляє платіж власника картки. Він зчитує дані платіжної картки, перераховує гроші з рахунку клієнта на рахунок трейдера і записує реквізити транзакції.


Як працює POS-термінал?

Цей інструмент зчитує дані з картки клієнта, щоб перевірити наявність достатньої суми грошей для переказу постачальнику. Після цього POS-термінал здійснює платіж. Клієнт отримує інформацію про здійснену операцію електронною поштою або текстовим повідомленням. Також клієнт може отримати роздрукований чек.

Чому POS-термінал це зручно?

Це поєднання програмного та апаратного забезпечення, яке дає змогу постачальникам отримувати платежі за картками без оновлення касових апаратів. Для торговців системи POS можуть вирішити багато проблем. Наприклад, - економія часу. Термінали швидко обробляють транзакції. POS-термінали дозволяють налаштовувати податкові відрахування, систему знижок та регулярних платежів або створювати рахунки-фактури. Після прийняття платежу POS-термінали надають клієнтам можливість вибору: отримувати цифрову квитанцію (через SMS або електронну пошту), роздрукувати квитанцію чи ні. Термінал також може представляти попередньо розраховані варіанти чайових, які клієнти можуть просто вибрати та натиснути на тому самому зручному екрані.

Чому POS-термінал це безпечно?

Деякі POS-системи постачаються з програмним забезпеченням, яке дозволяє реєструвати всі транзакції, кількість продукції та інші видатки прямо у вашому телефоні, планшеті чи ноутбуці. POS-термінал є частиною POS-системи, яка також містить програмне забезпечення, яке може робити набагато більше, ніж просто приймати та обробляти платежі. Завдяки POS-терміналам ви можете налагодити і автоматизувати статистику асортименту, статистику поведінки клієнтів, звіти співробітників, продаж і запас товарів.

На нашому сайті ви зможете вибрати POS-термінал, який задовольнить всі ваші потреби і  полегшить вам  життя.