Перехід на оновлення Windows 10 за травень 2020 року
Коли оновлення Windows 10 за травень 2020 року буде готово для вашого пристрою, воно буде доступне для завантаження зі сторінки Windows Update у пункті "Настройки". Виберіть найзручніший час для завантаження оновлення. Потрібно буде перезавантажити пристрій і завершити інсталяцію. Після цього пристрій працюватиме під керуванням Windows 10 версії 2004. (Щоб перевірити, чи ви вже використовуєте оновлення за травень 2020 року, виберіть пункт Переглянути журнал оновлень на сторінці настройок Windows Update.) Також зверніть увагу на інформацію нижче.
  • Щоб інсталювати це оновлення зараз, виберіть елементи Пуск > Параметри > Оновлення та безпека > Windows Update , а потім виберіть Перевірити наявність оновлень . Якщо є доступні оновлення, інсталюйте їх.
  • Якщо версія 2004 не пропонується автоматично через пункт Перевірити наявність оновлень , ви можете отримати її вручну за допомогою Помічника з оновлення .
  • Якщо у вас виникли проблеми з оновленням пристрою, зокрема проблеми з попередніми основними оновленнями, перегляньте поширені способи їх вирішення у статті Виправлення неполадок під час оновлення Windows 10 або скористайтеся статтею Виправлення проблем служби Windows Update , щоб отримати покрокові вказівки з виправлення неполадок.
  • Якщо ви отримаєте попередження від служби Windows Update, що на вашому пристрої недостатньо місця, щоб інсталювати це оновлення, див. статтю Звільнення простору .
  • Якщо під час оновлення пристрою не вдається підключитися до Інтернету, див. статтю Виправлення неполадок підключення до мережі у Windows .
Якщо ви все ще використовуєте Windows 7 або Windows 8.1 і бажаєте перейти на Windows 10, додаткову інформацію можна отримати у статті Оновлення до Windows 10: запитання й відповіді .