Чому варто вибрати промисловий ПК

Промислові ПК розроблені для роботи в агресивному і брудному середовищі тоді, як комерційні ПК не призначені для роботи в таких умовах. Тому промислові комп’ютери  мають внутрішні компоненти, виготовлені зі сплавів, які є достатньо міцними, щоб витримувати високі  температури, вібрації та бруд.


Висока продуктивність промислового ПК

Промислове виробництво передбачає пил, хімічні речовини, вологість і коливання температури, які можуть серйозно пошкодити споживчий ПК та поставити під загрозу його функціональність, оскільки він призначений для домашнього використання. Промислові комп’ютери призначені для використання в таких умовах, гарантуючи високу продуктивність навіть за наявності пилу, бруду та вологості, оскільки вони повністю безвентиляторні. Крім того, завдяки розширеному температурному діапазону вони витримують перепади температури від -40°C до +85°C.


Безперервна робота
промислового ПК

Комп’ютери, що використовуються в промисловості, повинні працювати 24 години на добу. Використання з цією метою споживчого ПК призводить до значних пошкоджень пристрою, перегріву, можливих стрибків напруги з ризиком простою та втрати виробничих даних. Промислові комп’ютери створені та протестовані, щоб гарантувати цілодобову роботу 7 днів на тиждень, навіть із низьким споживанням енергії та в найсуворіших умовах. Крім того, промислове обладнання призначене для запобігання стрибків напруги та мінімізації ризику відмови.


Робота промислового ПК з промисловим обладнанням

Промислове обладнання має набагато довший життєвий цикл і гарантію підтримки. Зазвичай промислові ПК мають термін служби від 3-5 років до 10 років, що означає, що протягом цього часу не доведеться турбуватися про переналаштування ПК з правильними налаштуваннями щоразу, коли буде змінюватись обладнання, і виробництво працюватиме безперебійно..


Безвентиляторна система охолодження 
промислового ПК

Якщо використовувати ПК на відкритому повітрі або при вологих мінусових температурах, механічні частини, зокрема, вентилятор, можуть вийти з ладу, що спричинить перегрівання внутрішніх компонентів. Крім того, вентилятори охолодження неминуче засмоктують пил і вологу в ПК, що робить його повністю непридатним. Проте промислові комп’ютери не мають вентилятора, а розсіює тепло через свій корпус у вигляді радіатора. 


Розмір 
промислового ПК

Більшість промислових ПК надзвичайно компактні розміри. Це дозволяє економити місце та зручно розміщувати промислове обладнання.