Налаштування додатків на Android TV

При підключенні Android TV, ви матимете попередньо встановлені Google Play Movies та TV і Google Play Games. Для того, щоб в повному обсязі насолодитись Android TV потрібно встановити різноманітні популярні додатки, такі, як Netflix або Amazon Prime Video тощо. Окрім цього, ви можете встановити інші програми, щоб розпочати роботу з Android TV.


VLC для Android

VLC — відео- та аудіо плеєр, який підтримує широкий спектр форматів. Це програма для Android TV для відтворення мультимедійних файлів із зовнішнього джерела, наприклад USB-флешки або жорсткого диска.


Plex

Plex — один з найкращих додатків для Android TV. Він упорядковує ваші фотографії, музику, фільми, шоу тощо, і представляє їх у простому, легкому для навігації інтерфейсі користувача. Додаток також надає безкоштовний доступ до десятків HD-каналів ефірного мовлення. Plex також містить відео на вимогу з підтримкою реклами..


Kodi

Kodi — це додаток для відтворення медіа файлів з жорсткого диску або USB-накопичувача. Це кросплатформне програмне забезпечення для домашнього кінотеатру (HTPC) з відкритим вихідним кодом, яке працює як для локальних, так і для мережевих служб зберігання даних. Він підтримує широкий спектр форматів як аудіо, так і відеофайлів, тому Kodi можна використовувати для відтворення практично будь-чого. Kodi також може автоматично додавати трейлери, обкладинки до елементів у вашій медіа-бібліотеці. Щоб транслювати свої фотографії, ви можете імпортувати їх у Kodi, і він налаштує бібліотеку зображень. 


Steam Link

За допомогою програми Steam Link на Android TV і підключення до Інтернету ви можете легко транслювати свої ігри Steam Link прямо на телевізор із роздільною здатністю до 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. 


Google Drive

Завантаживши програму Google Drive на свій Android TV ви зможете відтворювати фотографії чи відео, які збережені на вашому Google Диску. Програма Google Drive недоступна в магазині Google Play для телевізорів Android. Однак ви завжди можете завантажити файл APK , встановивши програму «Send files to TV» на своєму смартфоні та телевізорі. Таким чином, ви можете миттєво перенести файл APK Google Drive з телефону на телевізор.