BIXOLON ЗАПУСКАЄ УЛЬТРА НАДІЙНИЙ ТЕРМОПРИНТЕР НОВОГО ПОКОЛІННЯ 2

Світовий виробник POS-принтерів оголосив про запуск термопринтера BIXOLON SRP-380 на роздрібний ринок. Компактний, з низькими експлуатаційними витратами, потужний три-дюймовий принтер прямого термодруку, SRP-380 встановлює нові стандарти в надійності і довговічності.

Побудований для роботи в найскладніших умовах, міцний SRP-380 забезпечує високу швидкість друку до 350 мм в секунду, 17% швидше, ніж інші аналогічні моделі на ринку. Висока надійність в 70 млн рядків і Автообрезчік гарантує до 3 млн відрізів. SRP-380 має USB V2.0 в якості стандарту з додатковим підключенням, який включає серійний, Ethernet, харчування USB, Bluetooth і WLAN (802.11b / g / n). З додатковою сертифікацією Apple MFi Bixolon SRP-380 підходить для широкого спектру функцій - від мультиплатформових POS-систем до цифрових платіжних додатків.

ідвищення безперервності бізнесу з новою функціональністю, розумний SRP-380 має функцію автоматичного режиму економії паперу, яка зменшує довжину чека до 25%, і програмне забезпечення Smart Paper Reduction ™, яке сприяє зменшенню витрати паперу 80 - 58 мм. Крім того, низькі сервісні функції, що складаються з Anywhere Anyfont ™ (Unicode), який усуває необхідність писати кілька сторінок коду для кожної мови, і Easy Tracking ™ вдобавок знімна етикеточний пластина для зберігання важливої інформації принтера плюс посилання QR code для технічної підтримки BIXOLON.

"Пропонуючи новий стандарт в надійності устаткування серед світових виробників, новий SRP-380 пропонує найнижчу вартість володіння з додатковими перевагами низьких експлуатаційних витрат і скорочення витрат на папір через свої легко перемикані функції економії паперу," пояснює Джон Кім, Директор з маркетингу BIXOLON.

SRP-380 підлаштовується під Ваші бізнес-вимоги.

У нашому каталозі товарів Ви можете купити термопринтер Bixolon SRP 350II і термопринтер Bixolon SRP 350plusII, які вже встигли себе зарекомендувати як надійні і високошвидкісні POS-принтера..

Приємних покупок разом з VenSys.ua!