Що таке Android TV box?

TV Box – це повноцінний міні комп'ютер, який перетворює Ваш телевізор на функціональний мультимедійний пристрій.

Більшість TV-приставок випускається на операційній системі Android, що спрощує їх роботу. При підключенні TV-приставки до телевізора або монітора, TV бокс не просто перетворює його на smart tv, але й надає ще більше можливостей.


Android TV box
- це приставка до телевізора яка працює на операційній системі Android. 


Ці телевізійні приставки також іноді називають потоковими програвачами, або Smart TV Box, IPTV приставками, чи Android mini PC.

TV приставка Android  дозволяє транслювати відео на будь-який телевізор, у тому числі на ті, які не мають інтелектуальних можливостей.

 

Як працює Android TV box?

Головна особливість будь-якої телевізійної смарт приставки полягає в можливості перетворення будь-якого телевізора на багатофункціональний Smart TV.

TV приставка Android підключається до задньої панелі телевізора здійснюється за допомогою високошвидкісного інтерфейсу HDMI-порту. Також можна скористатися і аналоговим входом.

Операційну систему Android також можна налаштувати. Хоча деякі бренди використовують однакову основу для свого потокового програвача, домашня сторінка, ймовірно, буде виглядати зовсім інакше.

Налаштування Android TV box на телевізорі дає можливість отримати різні потокові служби та програми.

Після включення приставки і завантаження програмного забезпечення на екрані телевізора з’являється стандартний робочий стіл системи Андроїд. 

Служби потокового передавання, служби на вимогу та програми, до яких ви можете отримати доступ, залежать від марки Android TV box. Багато з цих програм вимагають створення облікового запису, але переглядати їх можна безкоштовно. 

 

В чому особливість Android TV?

Android TV box надає користувачам можливість звичного користування інтернетом, перегляду відео онлайн високої розподільної здатності (до 8К), встановлення будь-яких додатків з Play Market, працювати з офісними додатками, користування поштою, грати в найновіші відео ігри, а також зберігати особистий контент (фотографії, відео, тощо).

Завдяки Android TV box крім перегляду відео контенту ви також можете використовувати свій телевізор і, як офісний комп’ютер, сервер для системи відеоспостереження, пристрій для проведення онлайн відеоконференцій та багато іншого.

 

Обирайте Android TV box на будь-який смак в Vensys.