Травневі свята не закінчуються!!!

Травневі свята не закінчуються!!! Супер знижка 100 грн. на Безпровідну клавіатуру - Пульт Mele F10 DELUXE!!!

Mele F10 це компактний контролер, який являє собою поєднання дистанційного керування телевізора, гіроскопічною миші і повної QWERTY клавіатури. Він сумісний з будь-яким Smart TV і з більшістю операційних систем, таких як: Windows 2000/XP/Vista/7/8.1/10, а також Unix, включаючи Android.

F10 Deluxe може працювати в режимі клавіатури і миші. Він також має ряд функціональних клавіш, щоб значно збільшити комфорт з користування домашнього кінотеатру. Крім того, вона має літійно-іонний акумулятор з витривалістю, достатньої для того, щоб робити навіть протягом місяця на одній зарядці.

Пристрій готовий до роботи протягом кількох секунд після підключення його до порту USB. Він взаємодіє з приймачем, використовуючи 2,4 ГГц частоту. Таким чином робочий діапазон пристрою сягає аж до 30 метрів. Цього достатньо для покриття великих кімнат.

Mele F10 являє собою ідеальне рішення для дому та сім'ї, доповнюючи кожен медіа-плеєр і будь-яку платформу Smart TV. Завдяки високому ергономічному контролеру підходить для людей будь-якого віку, в тому числі і для дітей, і для людей похилого віку.