Поліпшення обслуговування клієнтів за допомогою мобільних термопринтерів.

Портативне обладнання вирішує багато завдань. Завдяки автозаповнення квитанцій вдається запобігти всім можливим помилкам. Клієнт отримує гарантовано високий рівень обслуговування.

Мобільні термопринтери мають компактні габарити і прості у використанні. На передній поверхні передбачені клавіші управління, а спеціальні індикатори своєчасно повідомляють про можливі несправності. Це дозволяє швидко замінити витратний матеріал.

Клієнти отримають високоякісну квитанцію або етикетку. Для коректної роботи портативного обладнання використовується міцна і довговічна термобумага. Вона забезпечує високий рівень продуктивності і забезпечує найбільш точне перенесення інформації.

Мобільні термопринтери відрізняються високою швидкістю друку, в порівнянні з іншими моделями. Вони працюють безшумно і економлять час клієнта, який може отримати більше квитків, квитанцій та іншої друкованої продукції за одиницю часу.

Технологія термодруку удосконалювалася протягом багатьох років. Відсутність рухомих елементів гарантує довговічність пристрою. Для роботи з термодруком не потрібні додаткові матеріали: чорнила, ріббони або тонери. Все максимально спрощено і готове до роботи.

Мобільні термопринтери можна використовувати за межами офісу. Вони надійні і зручні у використанні. Кожен клієнт буде обслужений на найвищому рівні незалежно від місця знаходження обладнання та умов зовнішнього середовища.

У пристроях впроваджено технологію бездротового зв'язку. Завдяки Bluetooth користувачі можуть не відволікатися на громіздкі дроти і пошук електромережі. Єдиний видатковий матеріал - термопапір, а його можна замінити лише за декілька секунд.

Компактні пристрої сумісні з планшетами та смартфонами. Вони швидко підключаються і працюють, забезпечуючи зручність мобільного термодруку. Їм вдається підтримувати високу точність передачі кольору.