Elo розширює свій POS-досвід з сенсорним терміналом Х-серії

Elo, глобальний постачальник сенсорних екранів для POS-рішень, нещодавно оголосив про розширення своєї лінійки X-серії з наявністю нового 20-дюймового широкоформатного все-в-одному сенсорного терміналу. Рітейлери та представники готельного бізнесу стали покладатися на Elo X-серії з причини доступності та його масштабної POS продуктивності; спеціально побудована модульна конструкція з можливістю розширення компонентів і зручністю обслуговування здатна збільшити продажі. Додатковий модуль NFC підтримує безконтактні способи оплати, такі як ApplePay і GoogleWallet. Elo X-серії також сумісні з існуючою інфраструктурою програмного забезпечення і бек-офісною інтеграцією.

Точка продажу більше не статична, повністю транзакційне місце в магазині, але з можливістю створення єдиного та ефективного досвіду для зміцнення лояльності клієнтів, участі покупців і забезпечення швидкого обслуговування. 20-дюймовий сенсорний комп'ютер Elo серії X має розширення 1920x1080 і Full HD екран з низьким профілем 16: 9 широкоекранного формату, забезпечуючи більше нерухомості, щоб прискорити операції клієнтів без втрати поля зору. Його сучасний дизайн з IntelliTouch Zero Bezel  від краю до краю має плоске скло і проектований ємнісною технологією легко поєднується з будь-яким інтер'єром магазину і пропонує міцну поверхню, щоб витримати важкі умови використання. Його широкоекранний формат дозволяє мати кращий зоровий контакт з клієнтом на касі, забезпечуючи персоналізовану взаємодію людини до людини протягом усього досвіду покупок.

"Х-серії самі передові POS-системи, які ми коли-небудь зробили, і 20-дюймовий широкоформатний екран є цікавим доповненням до цієї популярної, все-в-одному сенсорної комп'ютерної лінії," сказав Білл Бітон, старший директор з управління продуктами - All-in-One в Elo. "Нарощувана модульна конструкція, потужний процесор Intel Core і нескінченні варіанти конфігурації перетворюють серію X в замовлення POS-системи ідеально відповідної для будь-якого роздрібного продавця."

Додавання нової 20-дюймової моделі розширює портфель Elo X-Серії, який також включає 15-дюймові і 17-дюймові версії, живлення від Intel Core i3 / i5 / i7 або Intel Celeron процесорів 4-го покоління. Elo серії X-20 дюймовий доступний в IntelliTouch Pro Projected Capacitive (PCAP) - ємнісній сенсорній технології, яка легко інтегруються з М-серією дисплеїв клієнтів Elo. Пам'ять налаштовується від 2 ГБ до 16 ГБ, а також варіанти зберігання включають 128GB накопичувачів або 320 до 500 Гб жорстких дисків. Периферія POS забезпечується через кілька RS-232 послідовних портів, порт грошового ящика, живлення USB, USB-LAN з'єднань. Кілька варіантів монтажу та підтримка дисплеїв покупця забезпечує легку інтеграцію в широкому спектрі роздрібної фурнітури.

А в нашому каталозі сенсорних терміналів наші фахівці допоможуть Вам вибрати найбільш підходящий під Ваші завдання контактний POS-комп'ютер з кращим співвідношенням "ціна-якість".

Приємних покупок разом з Vensys.ua!