Android TV-box MECOOL K5

Медіаплеєр MECOOL K5


MECOOL K5 поєднує Android TV BOX і DVB-T/T2/S2. Ви можете змінити свій традиційний телевізор та РК-монітор на мультимедійний центр, підключившись до Інтернету. Ви також можете переглядати мільйони фільмів та програм по телевізору. Він може поєднати Інтернет з телевізором, щоб створити нову розважальну систему.

Розумне управління


MECOOL K5 має функцію голосових команд, що дозволить вашому звичайному телевізору стати розумним медіаплеєром. Просто утримуйте клавішу керування голосом, щоб активувати функцію голосових команд. MECOOL K5 підтримує Google Cast і Google Home, ви також можете завантажити різні додатки Google, такі як Youtube, Google Play Store, Google Music, Google Movies, Google Play тощо, які насичують ваше розважальне життя.

Android 10.0 операційна система


MECOOL K5 працює з ОС Android 10.0 на Amlogic S905X3, з високою швидкістю та плавною продуктивністю, яка покликана перетворити ваш звичайний телевізор на розумний. Google Cast дозволяє насолоджуватись цією розвагою за допомогою різноманітних пристроїв, таких як планшет, смартфон або ноутбук. Просто увімкніть.

Потужний


MECOOL K5 оснащений вражаючими 2 ГБ оперативної пам'яті DDR4, що означає багато місця та швидкісну роботу. Насолоджуйтесь графічним процесором декодування Mali-G31 MP2 з підтримкою H.265, який надає користувачам професійну обробку зображень. Дводіапазонний Wi-Fi на 2,4 ГГц та 5 ГГц пропонує дводіапазонну підтримку. Він також поставляється з вбудованими роз'ємами, такими як USB 2.0 та USB 3.0. Оснащений інтерфейсом 100M LAN для безперешкодного інтернет-серфінгу. Підтримка HDR дає змогу насолоджуватися високоякісними та надзвичайно чіткими зображеннями 4K з можливістю додавання субтитрів до будь-якого типу відеоконтенту, який ви переглядаєте.

Розумний та економний


Функція інтелектуального дихання, яка блимає червоним, коли пристрій перебуває в сплячому режимі або в режимі очікування. І блимає синім, коли його увімкнути. Невеликі розміри та вишуканий дизайн полегшать розміщення в будь-якому місці вашого будинку.

На нашому сайті ви знайдете кращі Android TV Box