Як оновити прошивку на міні-комп'ютери з процесором Realtek?

З технічної точки зору сучасні компактні бокси досить прогресивні. Але при практичному використанні міні-комп'ютерів виявляється не все так просто. У багатьох з них все ще є певні недоліки в ПЗ, які потребують вирішення. Так, до цих пір присутні на ринку моделі з процесором Realtek у яких недостатньо хороша якість HD-звуку, не працює як треба формат DTS і присутні інші недоліки. Єдиним способом їх вирішення є оновлення прошивки.

Що потрібно знати про встановлення нового ПЗ

Компанії, що випускають міні-комп'ютери постійно працюють над удосконаленням ПЗ, вносячи в нього виправлення і допрацьовує відсутні моменти. Тому знайти нову прошивку нескладно, а її установка і зовсім досить легка.
Для цього необхідно мати кабель USB A, який підключається до пристрою при відключеному живленні. При цьому необхідно натиснути і тримати кнопку Download доти, поки запущена програма USB Burning Tool не побачить пристрій. Потім вибирають файл прошивки і натискають кнопку Start. По завершенню процесу програму закривають і тільки після цього відключають кабель.