Як здійснювати відеодзвінки за допомогою Андроїд приставки?

Сучасний ТВ-бокс поєднує в одному пристрої функції медіаплеєра і портативного комп'ютера. Завдяки цій особливості він легко перетворює телевізор в ПК, наділивши величезним функціоналом: від перегляду будь-яких серіалів до роботи в інтернеті та ігор. Встановлена на більшості таких приставок ОС Android дозволяє налаштовувати кожен пристрій індивідуально, додаючи різні додатки, в тому числі і розважальні.

Спільний перегляд через смарт-бокс - легко і зручно


Призначені для розширення функціоналу звичайного телевізора багато приставок на Андроїді оснащуються вбудованими мікрофонами і вебкамерой. Наявність цих компонентів і вихід в інтернет - дві основні умови для встановлення відеозв'язку. Якщо в обраної моделі вони присутні, то ви зможете легко здійснювати відеодзвінки друзям і рідним, де б вони не знаходилися. Все, що для цього буде потрібно:
    • встановити додаток Skype;
    • зареєструватися в ньому або увійти в свій профіль.
А далі, вибираєте в контактах потрібну людину, телефонуйте їй і спілкуєтеся по відеозв'язку. Такі ж функції можуть мати і моделі, не оснащені вбудованою камерою. В цьому випадку вона підключається до боксу через USB-порт.