Картограф кнопок (Button Mapper)

Кожен пульт, який ви отримуєте з будь яким дивайсом, побудований по-різному. Більшість пультів мають жорстко запрограмовані кнопки для програм, якими ви ніколи не будете користуватися. Деякі пульти дистанційного керування також містять кнопки, якими ви не можете користуватися.

Button Mapper дозволяє призначати функції для кнопок. Ви можете вимкнути кнопку повністю, або змусити її виконувати різні функції залежно від кількості натискань.

Крім того, якщо кнопка на вашому пульті перестала працювати, ви можете переналаштувати її функціональність на іншу кнопку.

Button Mapper дозволяє налаштувати всі основні кнопки дистанційного керування. Але головною особливістю є можливість додавати користувацькі кнопки з будь-якого пульта. 

 Додаток діє як служба спеціальних можливостей. Це може бути попередньо встановлена ​​програма, або якась конкретна функція Android. 

Додаток безкоштовний.

Не торкайтеся цих кнопок

Кнопку Google Assistant не варто торкатися. Тому, що їх функціональність жорстко запрограмована, і жодне перепризначення не працює. Крім того, пульт дистанційного керування може почати голосовий пошук. 

Кнопка живлення, кнопка D-pad і кнопки гучності — мають вирішальне значення для роботи Android TV. 

Я також не змінюю призначення одноразового натискання кнопок «Додому» та «Назад» — вони настільки ж важливі.

Налаштуйте ці кнопки

Кнопки введення, вимкнення звуку та різних потокових служб часто є чесною грою, і ви можете легко перепризначити їх будь-якому додатку.