Нативна підтримка процесорами Amlogic сучасних відеокодеків HEVC = H.265 і H.264 / MPEG MP4

Телевізійні приставки, в яких використовується остання модель процесора Amlogic пропонують користувачеві великий набір кодеків і можуть працювати з сучасним програмним забезпеченням. Особливо популярні такі пристрої у власників 4К – телевізорів.

Свіже рішення на ринку електроніки

Відмінною рисою нового чіпа Amlogic є можливість нативної підтримки їм сучасних відеокодеків HEVC = H.265 і H.264 / MPEG MP4. Здійснюється цей процес на рівні заліза, завдяки високому рівню технічних показників.

Тепер, щоб передавати і записувати великі обсяги відеоінформації не потрібно писати алгоритм, навантажуючи процесор непотрібними розрахунками. Він запрограмований в чіпі виробником і підтримує відеокодеки, що дозволили досягти більш високої якості зображення при невисокому навантаженні на мережу.

Крім того, підтримка процесорами Amlogic відеокодека HEVC = H.265 сприяла скороченню обсягів пам'яті. Домогтися цього вдалося завдяки тому, що алгоритм використовує ефективне кодування відео з мінімальною швидкістю передачі, але зі збереженням високої якості зображення.