З метою автоматизації торгівлі і сфери послуг було розроблено і сьогодні успішно випускається спеціальне обладнання. Одним з його представників є термінал Rongta AP02 з вбудованим термопринтером. Призначений для оснащення точок продажів, що використовують спеціальне програмне забезпечення, він допомагає звести до мінімуму помилки, зробивши процес обслуговування клієнтів максимально швидким і зручним.

 Застосування POS-терміналу в виїздній торгівлі

У прагненні реалізувати свій товар якомога швидше виробники часто влаштовують ярмарки. Проведені на спеціально виділених майданчиках, вони не дозволяють використовувати стаціонарне обладнання. Гідною заміною йому може стати термінал Rongta AP02. Він підтримує бездротові технології (GSM 2G / 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS), ідеально підходить для виїздної торгівлі.

Вбудована в пристрій камера 2 МП дозволяє легко зчитувати навіть QR-коди, забезпечуючи швидкі і зручні розрахунки за товар або послуги. Наявність в комплектації приладу термопринтера дає можливість не тільки зчитувати інформацію, але і здійснювати друк етикеток як в приміщенні, так і на вулиці.

Додатковим плюсом терміналів цієї марки є оснащення акумуляторною батареєю на 6000 mAh. Велика ємність джерела живлення робить застосування пристрою в умовах відкритих майданчиків зручним і досить тривалим.

 Використання Rongta AP02 на транспорті

Компактні габарити терміналу роблять його зручним у використанні і забезпечують мобільність обслуговуючого персоналу. Тому такі пристрої знаходять широке застосування в сфері транспортних послуг. Вони можуть використовуватися:

  • в таксі для здійснення розрахунків з пасажирами;
  • в громадському транспорті;
  • в логістичних центрах.

Оснащений великим дисплеєм термінал Rongta AP02 зручно використовувати для проведення розрахунково-касових операцій в міських автобусах, тролейбусах, а також в приміському залізничному сполученні.

Пластиковий корпус пристрою надійно захищає його від агресивного впливу навколишнього середовища, механічних ушкоджень і забезпечує можливість застосування навіть в несприятливих умовах. Виробник гарантує, що прилад буде коректно функціонувати навіть при падінні з незначною висоти. Тому термінали Rongta - кращий вибір для проведення фінансових розрахунків у віддалених від офісу торгових точках і при наданні послуг з виїздом на об'єкт до замовника.