Однією з передових технологій для бізнесу є і система автоматизації POS. Її можливості практично безмежні. Адже POS-система - це все, починаючи від укладення угод і продажів до розробки маркетингового плану. Використовуючи її в своєму закладі, ви зовсім скоро помітите як зросте його рентабельність.

 Що потрібно враховувати при виборі?

Щоб правильно обладнати свій заклад потрібно ще до покупки переконатися, що конкретна POS-система відповідає особливостям діяльності вашого ресторану. На ринку представлено безліч її різновидів, і кожна з них розрахована під конкретні послуги. Яку вибрати для бару чи кафе краще дізнатися безпосередньо у розробника. Існує цілий ряд систем, створених спеціально для ресторанів. Вони здатні:

  • контролювати надходження вам замовлення;
  • проводять інвентаризацію;
  • сканують штрих коди отриманих товарів або готових страв.

Є серед POS-систем для барів та універсальні, побудовані так, щоб управління вашим закладом стало максимально простим. Якщо ви вирішите зупинитися на такій, то не забудьте переконатися, що вона може бути інтегрована зі сторонніми технічними джерелами, включаючи пристрої збору даних: принтери, зчитувачі магнітних карт, касові апарати, сканери штрих-кодів.

Важливим аспектом при виборі POS-системи є і рентабельність. Тому потрібно враховувати появу в майбутньому оновлень, за які доведеться платити додатково. Оцінивши потенціал системи і порівнявши його зі своїми фінансовими можливостями, ви зможете дізнатися чи стане вона по-справжньому рентабельною. Кращий варіант - це придбання POS-системи, здатної розвиватися разом з вашим бізнесом.