Як вибрати POS-термінал?

Наша компанія рада запропонувати вам моделі терміналів, які будуть максимально відповідати вашим запитам.

В даному списку, модельний ряд компанії FLYTECH  заслуговує на особливу увагу. Термінали цього тайванського виробника мають три переваги:

- надійність;

- якість збірки;

- функціональність

Однак, вибираючи POS-термінал варто звернути увагу і на такі його характеристики, як:

1) тип дисплея;

2) обсяг оперативної пам'яті.

Вибирати дисплей маємо з двох типів:

- резистивного багатошарового сенсора, який відносно дешевий, але тяжко відгукується на торкання. Але він досить міцний;

- ємнісного сенсорного дисплея зі скляною поверхнею, який спритно відгукується на торкання і без стилуса. Він на порядок дорожчий, але й розбити його легше. А ось відгук на дотик у нього краще. Тому вибір варто робити виходячи з потрібного функціоналу.

Стосовно другого, не менш важливого параметра продуктивності POS-терміналу - оперативної пам'яті і її обсягу.  Чим спритніший процесор та чим більший об'єм оперативної пам'яті, тим краще себе зарекомендували в роботі POS-термінал. Оскільки саме ці характеристики будуть визначальними в питанні продуктивності . Але, знову ж таки, вибір терміналів за цими параметрами теж повинен визначатися висунутими до POS-систем вимогами.

Ще одним важливим параметром продуктивності терміналів є обсяг фізичної пам'яті. Але і його варто підбирати індивідуально і в разі потреби можна легко збільшити за допомогою SSD-модулів.