Чи потрібен Smart TV в телевізорі?

Телебачення - один з найпопулярніших видів ЗМІ. Але сучасному глядачеві недостатньо перегляду фільмів і передач. Розпещений можливостями світової павутини він вибирає не простий телевізор, а "розумний".

Однак, вартість смарт телевізорів настільки велика, що далеко не кожен бажаючий може дозволити собі таку покупку. Чи потрібні такі витрати, коли, підключивши звичайний апарат до Андроїд-приставки можна наділити його безліччю додаткових функцій. Спробуємо розібратися.

Що являє собою розумний телевізор?

  Повноцінний Smart ТВ - це, в першу чергу, виняткову якість зображення і звуку. Крім цього він володіє розширеним функціоналом і дозволяє користуватися всіма благами Інтернету, грати і переглядати фільми в 3D форматі.

 Управління таким телевізором здійснюється єдиним пультом, що призводить до певних складнощів з перемоткою відео. До мінусів смарт ТВ також відноситься висока вартість.

  Саме ці два недоліки привели до того, що сьогодні всі, хто не готовий задовольнятися лише переглядом фільмів і передач не замислюються над тим чи потрібен Smart TV в телевізорі, а набувають компактну і недорогу Андроїд-приставку. Її можна легко підключити до найдешевшого телевізору, що дозволить значно розширити його можливості при мінімальному вкладенні коштів. Звичайно, вона не зможе забезпечити високу якість звуку і відео при підключенні до застарілої моделі ТВ, але невисока ціна робить її доступною для всіх бажаючих.