Чи можна користуватися смарт боксом якщо немає смарт ТВ?

Розумний телевізор давно вже став невід'ємною частиною сучасного побуту. Надаючи користувачеві доступ в Інтернет, з усіма наслідками, що випливають звідси можливостями, він став своєрідним центром домашнього розваги. Але висока вартість таких моделей ТВ поки ще не дозволила їм витіснити з ринку звичайні телевізори. Тим більше, що при наявності смарт-боксу вони легко набувають основні можливості розумних панелей.

Як розширити можливості телевізора з допомогу приставки

ТВ бокс представляє собою повноцінний міні-комп'ютер з ОС Android або Windows. Підключивши його до телевізора кабелем HDMI, ви отримуєте доступ в інтернет. При цьому сама приставка пов'язана з мережею найчастіше за допомогою Wi-Fi. Використання боксу допоможе зробити розумний телевізор навіть зі звичайного монітора. Підключення до нього здійснюється через HDMI, якщо такий є, або через спеціалізований конвертер.

Але, купуючи приставку для старого телевізора, не варто сподіватися на те, що пристрій преміум класу зуміє забезпечити якість зображенняю, яке не поступається сучасним AMOLED матриць. Така думка э помилковою, так як особливості виведення зображення на екран ТВ залежать від способу підключення. І якщо ваш телевізор не оснащений виходом HDMI, а з'єднується з боксом через тюльпан, то сигнал буде проходити через перетворювач з роздільною здатністю 640х480 і коригувати його ви не зможете. Тому покупка боксу преміум класу часто виявляється безглуздою тратою коштів і можна обмежитися бюджетною моделлю.