6 кращих застосувань для Android Mini PC

Android Міні ПК вклали всю міць обробки планшетів в рамки розміру і форми USB Flash диска.

З їх здатністю ARM-процесорів і безліччю варіантів підключення, Android TV Box може перетворити ваш HDTV або монітор з високим дозволом в комп'ютер. Просто підключіть міні-ПК до HDMI-порту вашого екрану, підключіть Micro USB порт в адаптер змінного струму і прикладіть клавіатуру або мишу для введення і ви готові до роботи.

Коли ви закінчите тестування такого міні-комп'ютера, ви можете запитати: "Що я можу зробити з цією річчю?" Ось шість прекрасних способів, як використовувати Android Mini PC:

1. Игрова консоль Android

З зростаючим списком графічних інтенсивних ігор, таких як "Shadow Gun", "Asphalt 6» і «Modern Combat 4," Android стала серйозною ігровою платформою. Так, ви можете грати в новітні ігри від першої особи на вашому телефоні або планшеті, але їх екрани малі і підключення їх до телевізора засмучує.

Вам не потрібно тепер купувати ігрові приставки. Нове покоління чотириядерних пристроїв обіцяє ще більш високу продуктивність, наприклад VenBOX ITV-MXQ. Тільки для зручності краще купити бездротовий джойстик або клавіатуру Riitek Rii K25A.

2. Домашній медіацентр

Після підключення до телевізора, міні-ПК служить відмінною медіа приставкою, особливо якщо вона підтримує розширення 1080р. з 4-ядерним процесором  VenBOX ITV-K1.

Використовуючи бездротову клавіатуру в якості пульта дистанційного керування, ви можете сидіти на дивані і запустити Netflix, Hulu, YouTube, Google Play та інші відео-послуги. Само собою зрозуміло, що ви також можете слухати музику з таких послуг, як Rhapsody, Spotify, Pandora і Slacker або переглядати фотографії, використовуючи ваші соціальні мережі.

3. Надійна робоча станція Linux

Android міні-ПК також здатні працювати в Ubuntu та інших версіях робочого столу Linux. Віконний інтерфейс робить багатозадачність легкою і доступною до тисяч продуктивних додатків, від відео-редакторів до офісних пакетів, ви можете використовувати ваш комп'ютер для продуктивних завдань.

Тому що Mini PC містить всю операційну систему, він тримає ваші дані фізично в безпеці. У комп'ютерах з інтернет-кафе і громадських кіосках є програми-шпигуни, які крадуть паролі. Ваш бос може мати кейлоггер на вашому робочому комп'ютері і використовувати його для відстеження активності. Але з міні-ПК, ви тримаєте все навколишнє середовище з вами, що зберігає ваші дані і ваші програми в фізичній безпеці.

4. Центр для Вітальні та  Відеоконференцій

Робити відео-дзвінки з вашого телефону або комп'ютера прекрасно, але що зробити, коли ви хочете посадити всю сім'ю на дивані і зв'язатися по Skype з бабусею? Просто підключіть Android-сумісну веб-камеру до ПК Mini, а потім встановіть програмне забезпечення вибору: Skype, Google Hangouts або навіть OoVoo. Помістіть веб-камеру у верхній частині вашого телевізора, і ви готові зробити відео-дзвінок на великому екрані. Також існують моделі Android TV Box з вбудованими камерами, такі як VenBOX ITVm8c.

5. Файловий сервер

Якщо ви хочете обмінюватися документами з колегами по малому бізнесу або зробити сімейні фотографії доступним для кожного в вашому домі, ви можете отримати вигоду з наявності домашнього файлового сервера.

З файлової складової програмного забезпечення Linux ви можете докласти точний контроль над дозволами сервера або навіть запустити локальний веб-сервер, що робить веб-інструменти доступними для тих, хто у вашій локальній мережі.

6. Другий сімейний ПК

Настільні ПК продають все дешевше і дешевше, але ви б насилу знайшли абсолютно нову модель за $ 100. Тим не менш, якщо у вас вже є монітор, клавіатура і миша, недорога приставка Android служить вражаючим сімейним ПК.

У той час як Android не може працювати з усіма додатками, які ви любите в Windows або Mac OS, Android Mini PC дасть вашим дітям доступ до тисяч сімейних додатків. Ваш чоловік може використовувати його, щоб зайти в інтернет і перевірити Facebook, відправляти електронну пошту або грати в ігри в той час, як ви використовуєте основний ПК для роботи.

Ви навіть можете сісти на міні-ПК і зробити деякі редагування документа в QuickOffice, поки ви чекаєте завершення встановлення оновлення Windows.

Приємних покупок разом з VenSys.ua!