Принтер чеків Bixolon SRP-150 - відмінна якість за доступну ціну

Компанія BIXOLON (Південна Корея) - провідний світовий виробник надійних і інноваційних сучасних друкованих та мобільних технологій, які включають термопринтера, принтера етикеток і мобільні чекові принтера для підприємств торгівлі, ресторанного та готельного бізнесу, охорони здоров'я та логістики. Компанія VenSys є єдиним в Україні офіційним дилером Bixolon Co., Ltd.

POS-принтер Bixolon SRP-150 був розроблений в 2012 році і до сьогоднішнього дня користується великою популярністю серед бюджетного сегмента чекових принтерів через відмінне співвідношення "ціна-якість".


 
Давайте розглянемо основні конкурентні переваги BIXOLON SRP-150:

1. Вбудований автообрізчик чека полегшує і прискорює роботу персоналу. До того ж він ще і довговічний - розрахований на 1 млн обрізів.

2. Вбудований блок живлення. Від принтера до електромережі йде простий кабель, без зайвих блочков і з'єднань, що дуже зручно при монтажі та експлуатації пристрою.

3. Висока швидкість друку - до 70 мм / с.

4. Практично безшумна робота механізму друку.

5. Можливість цього термопринтера друкувати штрих-коди розширює його використання в додатках, де потрібна ідентифікація користувача.

6. Налаштування щільності друку графічної і текстової інформації.

Дізнатися детальніше про технічні характеристики пристрою, а також купити чековий принтер BIXOLON SRP-150 Ви зможете в нашому інтернет-магазині. Наші менеджери завжди раді допомогти у виборі кращого рішення для Вашого бізнесу.

                                                                            Приємних покупок разом з VenSys!