HDMI і VGA Matrix — пристрій для автоматизації конференц залів

Аудиторії для проведення бізнес-форумів або ділових зустрічей насичені сучасної багатофункціональної апаратурою та високотехнологічною електронікою, які об'єднані у складний комплекс. Ця техніка дає можливість використовувати новітні медіа технології, що значно полегшує проведення презентацій, робить їх більш цікавими і ефективними.

Можливості бізнес-комунікацій з HDMI+VGA Matrix розширюються

Сьогодні для автоматизації конференц-залів використовується різне обладнання, підбираючи яке, необхідно враховувати можливість спільної роботи окремих приладів. Досягти продуктивного проведення зустрічей і зменшити кількість кабелів допоможе використання HDMI+VGA Matrix. Важливу роль в оснащенні робочих аудиторій грають:

- комутатори;
- матричні перемикачі;
- матриці (Matrix).

Дані пристрої поєднують в собі сплітери і світчі, які здатні комутувати відеосигнал в будь-яких комбінаціях. При цьому мається на увазі наявність великої кількості вхідних і вихідних роз'ємів. Одними з широко застосовуваних є порти:

- HDMI - відрізняється високою чіткістю мультимедійний інтерфейс;
- VGA - логічна матриця відеографіки.

Використовуючи конвертер можна легко вирішити проблему комунікації між ними і створювати високоякісне зображення на будь-якому моніторі або проекторі.