Основні правила монтажу телевізора на стіну

Телевізор - одна з небагатьох речей, яка є практично в кожному будинку. Найчастіше він асоціюється у нас з приємним проведенням часу в колі родини або друзів. Наші погляди звернені до цього електронного пристрою досить часто і неважливо, чи транслює він телевізійні канали або просто є монітором для перегляду фільмів або роликів в інтернеті.

З появою плазмових і рідкокристалічних ТВ-панелей стало можливим цікаво обігравати наявність телевізора в приміщенні за допомогою настінного монтажу. Однак при цьому варто дотримуватися основних рекомендацій виробників.

Монтаж телевізора на стіну: основні правила від виробників телевізорів

1. В інструкції з експлуатації пристрою пишуть, що вішати телевізор повинен тільки кваліфікований технічний фахівець. Однак, якщо ви вмієте працювати з дрилем і у вас золоті руки, боятися самостійного монтажу не варто.

2. Кріплення телевізора вагою більше 25 кг рекомендується здійснювати вдвох.

3. Перш ніж вішати плоский телевізор на стіну, потрібно переконатися, що вона здатна витримати його вагу.

4. Кабельні з'єднання проводять вже після того, як телевізор буде повішений на стіну.

5. У замкнутий простір не можна встановлювати телевізор, так як повітря повинно вільно циркулювати через вентиляційні отвори.

6. Якщо ви вішаете телевізор на пересувний кронштейн, переконайтеся, що провід живлення не буде натягатися при повороті. Може статися іскріння і загоряння.

Якщо ви користуєтеся додатковою медіа-технікою, заздалегідь подумайте, де її розмістити. У нашому каталозі приставок SMART TV можна підібрати більш відповідну модель - у формі USB-флешки або у формі коробки. Як правильно вибрати приставку Android SMART TV читайте в нашій статті.

                                                    Зробіть свій телевізор розумним з Vensys! Приємних покупок!