У Windows 10 компанія Microsoft взяла все найкраще з «сімки» і «вісімки», а головне - повернула кнопку «Пуск». Тим не менш, від заявленої досконалості вона далека. 

У Windows 10 була виявлена помилка, пов'язана з накопиченням великої кількості елементів в меню Пуск. Користувачі нової операційної системи стали скаржитися, що не можуть відшукати встановлені ними додатки, що меню перестає відкриватися або відкривається із затримками в більше, ніж 10 секунд. Перевантаження меню «Пуск» стримує здійснення завдань, супроводжується зависанням системи і призводить до численних збоїв у роботі програм.

Інформація про цю помилку надходила в Microsoft від тестерів ще минулого року, але творці ОС з якоїсь причини не стали її виправляти. Тепер вони почали над цим працювати.

Єдиним вирішенням цієї проблеми є доведення загального числа елементів в меню до менш, ніж 512.

Під елементом мається на увазі все, що може розташовуватися в меню Пуск: файли, ярлики, директорії. На перший погляд число 512 може здатися досить великим, але враховуючи, що в меню вже є деяка кількість ярликів, і програми після установки додають туди щоразу нові (наприклад, Chrome - 5 елементів, Microsoft Office - 14), це не недосяжний показник.

А в нашому каталозі товарів Ви зможете придбати Міні ПК на Windows 8.1, які вже встигли себе відмінно зарекомендувати в роботі.

Вдалого вибору і приємних покупок з Vensys.ua!