ТОП-3 ДОДАТКИ APPLE ТА GOOGLE, ЯКІ СТАЛИ КРАЩИМИ У 2015 РОЦІ

Щороку Apple і Google випускають список кращих додатків року. Для цього компанії вибирають зі своїх відповідних магазинів список програм не тільки з найбільшим числом завантаження, але і ті, які були впливовими в цьому році, і нові додатки, які зробили фурор.

У кожному такому ексклюзивному списку є додатки, які мають як IOS так і Android версії. Але це не означає, що Apple і Google завжди згодні вважати їх кращими.

Цього року, компанії розійшлися зверху до низу. Apple, поставив додаток Periscope на перше місце, включивши до списку Instagram, у той час як Google виключив їх зі списку повністю, але включили Twitter.

Насправді, є тільки три пропозиції з цих списків, які Google і Apple назвали одними з кращих в 2015 році. Ось ці відмінники, які одержали печатку схвалення від обох гігантів:

1. Robinhood

Robinhood - це додаток побудовано навколо одного обіцянки: торгівля акціями без комісії. Додаток робить торгівлю дешевше, інтуїтивно зрозумілою і мобільною. Красивий інтерфейс також отримав премію Design Apple.

 Ціна: Безкоштовно



 

 

2. Jet 

Jet - торгова платформа, яка обіцяє дати вам велику економію. "Джет" називає себе "Кінцевий торговий працівник", має перевагу в легкості повторних замовлень, безкоштовної доставки та повернення товарів. Його кінцевою метою є кинути виклик подібного Amazon.

  Ціна: Безкоштовно

 

 

3. HBO Now

 Автономне додаток НЕ дозволяє отримати доступ до всіх його оригінальними програмами, шоу і фільмам прямо з вашого iPhone або IPad. Додаток має гладкий дизайн, який, відповідно до Apple, "встановлює стандарт для високоякісних ТБ потокових послуг."


  Ціна: Безкоштовно, підписка $ 14.99 місяць (iOS, Android).





В нашому каталозі товарів Ви можете купити ТВ-приставку Android TV Box, яка підтримує всі ці програми, і не тільки.

Приємних покупок разом з VenSys.ua!