Телебачення в кармані

І зрозуміло, що жіноча половина хотіла б оглядати концерт, діти мультфільми, а чоловіки - футбол. Так, можна дивитися кожному окремо улюблені програми через інтернет зі слабкою якістю, частими зависаннями, випавшими кадрами та з запізненням, тому що в цей час сервери є перевантажені великою кількістю одночасних підключень з різних регіонів, країн і континентів.

Але є й інше рішення, яке не залежить від швидкості інтернету, тільки потребує антени DVB-T/T2 дециметрового діапазону для перегляду ефірного телебачення та мобільного тюнеру від компанії Geniatech.
Якщо телефон чи планшет має інтерфейс Micro USB, то потрібна модель MyGica PT360 або PT362, якщо потрібна версія для USB Type C.
Далі все дуже просто, як зазвичай в Андроїд. Інсталюємо через Google Play Market програму PadTV HD HD від Geniatech вибираємо необхідний регіон та запускаємо автоматичний пошук каналів. Якщо сигнал з антени достатньої сили та якості, то вже через декілька хвилин можна насолоджуватися переглядом футбольного матчу улюбленої команди не заважаючи при цьому своїй родині теж насолоджуватися улюбленими програмами.

Насолоджуйтесь вільним часом з родиною!