Чому POS-термінал це зручно?

Що таке POS-система?

POS (Point Of Sale) - це  точка продажу, тобто, час і місце, де здійснюється купівля-продаж. 

POS-система — це система, яка дозволяє обробляти та реєструвати транзакції у роздрібних точках.

POS-системи допомагають впорядкувати операції малого бізнесу, автоматизуючи процес оплати та відстежуючи важливі дані про продажі.

POS-системи допомагають оптимізувати фінансові операції бізнесу, автоматизуючи процес оплати та відстежуючи важливі дані про продажі. За допомогою POS-системи власники бізнесу можуть відстежувати точність ціноутворення, коливання запасів, валовий дохід та моделі продажів. POS-системи дозволяють швидко відстежувати інвентар і закупівлі у ресторані, що може допомогти покращити обслуговування клієнтів і уникнути проблем, включаючи продажі поза складом.

POS-системи економлять ваш час. Власники бізнесу можуть керувати кількома бізнес-операціями за допомогою однієї POS-системи. Це допомагає зменшити витрати, пов’язані з бізнесом. POS-система має різні функції, такі як керування часом і графіком, які підвищують продуктивність співробітників.

На відміну від традиційного терміналу, POS-система може виконувати кілька завдань і покращувати роботу вашого бізнесу.

 

Що таке POS-термінал?

POS-термінал (Point Of Sale Terminal) - це електронний інструмент, який застосовується в магазинах роздрібної торгівлі для здійснення платежів картками. POS-термінал приймає та обробляє платіж власника картки. Він зчитує дані платіжної картки, перераховує гроші з рахунку клієнта на рахунок трейдера і записує реквізити транзакції.

POS-термінали - це касові апарати, які мають клавіатуру та екран. Цей екран дозволяє касиру вводити інформацію про транзакцію.

 

Чому POS-термінал це зручно?

POS-термінали позбавляють власників бізнесу багато проблем. POS-термінали економлять час. Термінали швидко обробляють транзакції. POS-термінали дозволяють налаштовувати податкові відрахування, систему знижок та регулярних платежів або створювати рахунки-фактури. Після прийняття платежу POS-термінали надають клієнтам можливість вибору: отримувати цифрову квитанцію (через SMS або електронну пошту), роздрукувати квитанцію чи ні. Термінал також може представляти попередньо розраховані варіанти чайових, які клієнти можуть просто вибрати та натиснути на тому самому зручному екрані.

POS-термінали забезпечують швидкий і безпечний спосіб оплати. Клієнтам зручно розраховуватись за допомогою цифрового способу оплати завдяки POS-терміналам в ресторанах, роздрібних магазинах, на АЗС тощо. Клієнтам не потрібно носити готівку, вони можуть використовувати для розрахунків кредитні та дебетові картки. POS-термінали швидко здійснюють платежі та позбавляють клієнтів довгих черг.